Κατερίνα Στεφανίδη Αλμα Επι Κοντω / ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΣΤΙΒΟΥ: ΧΡΥΣΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΔΙΔΥΜΟ ΣΤΟ ΕΠΙ ΚΟΝΤΩ ...

Κατερίνα Στεφανίδη Αλμα Επι Κοντω / ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΣΤΙΒΟΥ: ΧΡΥΣΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΔΙΔΥΜΟ ΣΤΟ ΕΠΙ ΚΟΝΤΩ .... Ο πολιτικός κόσμος για τον ελληνικό θρίαμβο στο άλμα επί κοντώ. Αναμφισβήτητα μιλάμε για τον κορυφαίο αγώνα της δεκαετίας στο επί κοντώ γυναικών. Η κατερίνα στεφανίδη αποτελεί το αθλητικό πρότυπο της εποχής. Η βροχή δυσκόλεψε τις αθλήτριες με τους διοργανωτές να αποφασίζουν τη διακοπή του αγωνίσματος και να δίνουν το εισιτήριο σε 15. Είναι το πρώτο μετάλλιο της χώρας μας στο επί κοντώ στην ιστορία της.

Οι δύο ελληνίδες πρωταθλήτριες πέρασαν τα 4.55μ. Μήνυμα ενότητας από τις κορυφαίες άλτριες του επί κοντώ. Στη συνάντηση μετείχαν οι αθλητές: Ο πολιτικός κόσμος για τον ελληνικό θρίαμβο στο άλμα επί κοντώ. Στο protergia street pole vault συμμετείχε η ολυμπιονίκης του άλματος επί κοντώ κατερίνα στεφανίδη στην πλατεία συντάγματος και με την προσπάθειά της κατάφερε να σημειώσει νέο ρεκόρ αγώνα βοηθώντας με αυτό τον τρόπο το φιλανθρωπικό χαρακτήρα της διοργάνωσης.

drapetsonavolley: 3ος ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ ΚΟΣΜΟΥ Ο ...
drapetsonavolley: 3ος ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ ΚΟΣΜΟΥ Ο ... from sportsfeed.gr
Είναι το πρώτο μετάλλιο της χώρας μας στο επί κοντώ στην ιστορία της. Το πρώτο μετάλλιο στο άλμα επί κοντώ. Η βροχή δυσκόλεψε τις αθλήτριες με τους διοργανωτές να αποφασίζουν τη διακοπή του αγωνίσματος και να δίνουν το εισιτήριο σε 15. Και αυτό επιβεβαιώθηκε χθες το βράδυ (6/9) όταν κατάφερε να γράψει ιστορία στο diamond league. Κρίθηκε η πρώτη θέση στο επί κοντώ των ανδρών, με τον εμμανουήλ καραλή (απόλλων πύργου) να είναι εκείνος που κατέλαβε την πρώτη θέση. Μετά από μία δύσκολη χρονιά, η κατερίνα στεφανίδη δείχνει να βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση. Η παγκόσμια ομοσπονδία στίβου (world athletics) ανακοίνωσε τη δεύτερη έκδοση του επιτυχημένου πρωτοποριακού αγώνα επί κοντώ με τρεις από τις καλύτερες γυναίκες άλτριες, ανάμεσα στις οποίες και η κατερίνα στεφανίδη. Η χρυσή ολυμπιονίκης στο άλμα επί κοντώ, έκανε εξαιρετικά άλματα στις βρυξέλλες και πέρασε τα 4.

Η απονομή χρυσού μεταλλίου στην κατερίνα στεφανίδη στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα ανοιχτού στίβου 2016 στο άμστερνταμ *.

Στο protergia street pole vault συμμετείχε η ολυμπιονίκης του άλματος επί κοντώ κατερίνα στεφανίδη στην πλατεία συντάγματος και με την προσπάθειά της κατάφερε να σημειώσει νέο ρεκόρ αγώνα βοηθώντας με αυτό τον τρόπο το φιλανθρωπικό χαρακτήρα της διοργάνωσης. Με άλμα στα 4,85, στο επί κοντώ, μπήκε στο πάνθεον της ιστορίας. Μετά από έναν συγκλονιστικό τελικό η κατερίνα στεφανίδη κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στον τελικό του επί κοντώ γυναικών των ολυμπιακών αγώνων του ρίο με 4.85μ., αφήνοντας δεύτερη την αμερικανίδα μόρις και τρίτη την απίθανη μακκάρτνεϊ από την νέα ζηλανδία. Η κατερίνα στεφανίδη κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στον τελικό του επί κοντώ γυναικών με 4.85 μ. Μετά από μία δύσκολη χρονιά, η κατερίνα στεφανίδη δείχνει να βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση. Όλα τα τελευταία νέα, άρθρα, απόψεις, videos για αλμα επι κοντω στο to10.gr. Το ασημένιο πήρε η αμερικανίδα σάντι μόρις με το ίδιο ύψος και το χάλκινο η νεοζηλανδή ελίζα μακ κάρτνεϊ με 4.80μ. Αναμφισβήτητα μιλάμε για τον κορυφαίο αγώνα της δεκαετίας στο επί κοντώ γυναικών. Στη συνάντηση μετείχαν οι αθλητές: Αργυρό μετάλλιο στο άλμα επί κοντώ. Η κατερίνα στεφανίδη και η νικόλ κυριακοπούλου προκρίθηκαν στον τελικό του άλματος επί κοντώ των ολυμπιακών αγώνων, ενώ εκτός συνέχειας έμεινε από την άλλη, στα 4.40 έμεινε η ελένη πόλακ, καθώς είχε τρεις άκυρες προσπάθειες στα 4.55. Η κατερίνα στεφανίδη αποτελεί το αθλητικό πρότυπο της εποχής. Δεύτερη η κατερίνα στεφανίδη στο continental cup.

Δεύτερη η κατερίνα στεφανίδη στο continental cup. Με τη δεύτερη προσπάθεια, η κατερίνα στεφανίδη πέρασε τα 4μ55 στον προκριματικό του επί κοντώ. «διαμαντένια» η κατερίνα στεφανίδη (photos+video). Η χρυσή ολυμπιονίκης του ρίο, κατερίνα στεφανίδη, κατέκτησε το πρώτο μετάλλιο για την ελλάδα στη διοργάνωση στο άλμα επί κοντώ. Τσιτσιπάς και στεφανίδη οι κορυφαίοι για το 2019.

Στεφανίδη: Το άλμα που της έδωσε την πρόκριση vid
Στεφανίδη: Το άλμα που της έδωσε την πρόκριση vid from www.newsit.gr
Νομίζω ότι από δω και πέρα αρχίζουν λίγο και δυσκολεύουν τα πράγματα και όσο πιο πολύ «καθόμαστε», τόσο πιο πολύ θα μας πάρει να επιστρέψουμε στη φυσιολογικότητα των πραγμάτων για εμάς (…) Οι δύο ελληνίδες πρωταθλήτριες πέρασαν τα 4.55μ. Με τη δεύτερη προσπάθεια, η κατερίνα στεφανίδη πέρασε τα 4μ55 στον προκριματικό του επί κοντώ. Η κατερίνα στεφανίδη και η νικόλ κυριακοπούλου με άλμα στα 4.55 μέτρα έκλεισε θέση για τον τελικό της πέμπτη (13:20 ώρα ελλάδος) όπου θα γίνει μεγάλη μάχη. Και αυτό επιβεβαιώθηκε χθες το βράδυ (6/9) όταν κατάφερε να γράψει ιστορία στο diamond league. Η χρυσή ολυμπιονίκης του ρίο στο άλμα επί κοντώ, κατέκτησε την πρώτη θέση με 4.85μ, επίδοση που είναι η κορυφαία φέτος στον κόσμο. Ο αθλητισμός ενώνει και δεν χωρίζει. Όλα τα τελευταία νέα, άρθρα, απόψεις, videos για αλμα επι κοντω στο to10.gr.

Το πρώτο μετάλλιο στο άλμα επί κοντώ.

«το σημαντικό είναι ότι βρήκα το ρυθμό μου». Μετά από μία δύσκολη χρονιά, η κατερίνα στεφανίδη δείχνει να βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση. Ο προκριματικός του επί κοντώ διακόπηκε σε. Η παγκόσμια ομοσπονδία στίβου (world athletics) ανακοίνωσε τη δεύτερη έκδοση του επιτυχημένου πρωτοποριακού αγώνα επί κοντώ με τρεις από τις καλύτερες γυναίκες άλτριες, ανάμεσα στις οποίες και η κατερίνα στεφανίδη. Χάλκινο μετάλλιο στο άλμα εις τριπλούν. Στη συνάντηση μετείχαν οι αθλητές: Το κοντάρι, ο πήχης, η μαγνησία, η λαβή. Η κατερίνα στεφανίδη αποτελεί το αθλητικό πρότυπο της εποχής. Η χρυσή ολυμπιονίκης του ρίο στο άλμα επί κοντώ, κατέκτησε την πρώτη θέση με 4.85μ, επίδοση που είναι η κορυφαία φέτος στον κόσμο. Είναι ένας χώρος που κερδίζει την κατερίνα στεφανίδη. Μήνυμα ενότητας από τις κορυφαίες άλτριες του επί κοντώ. Αργυρό μετάλλιο στο άλμα επί κοντώ. Αναμφισβήτητα μιλάμε για τον κορυφαίο αγώνα της δεκαετίας στο επί κοντώ γυναικών.

Μετά από μία δύσκολη χρονιά, η κατερίνα στεφανίδη δείχνει να βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση. Αναμφισβήτητα μιλάμε για τον κορυφαίο αγώνα της δεκαετίας στο επί κοντώ γυναικών. Χάλκινο μετάλλιο στο άλμα εις τριπλούν. Στίβος · άλμα επί κοντώ γυναικών. Μήνυμα ενότητας από τις κορυφαίες άλτριες του επί κοντώ.

ΚΥΡΙΑΡΧΕΣ ΣΤΟ ΕΠΙ ΚΟΝΤΩ ΣΤΕΦΑΝΙΔΗ ΚΑΙ ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ...
ΚΥΡΙΑΡΧΕΣ ΣΤΟ ΕΠΙ ΚΟΝΤΩ ΣΤΕΦΑΝΙΔΗ ΚΑΙ ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ... from paidis.com
Κατερίνα στεφανίδη και νικόλ κυριακοπούλου πήραν την πρώτη και την δεύτερη θέση αντίστοιχα στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα στίβου στο βερολίνου και μετά την απονομή, μίλησαν στην κάμερα της ερτ κάνοντας πλάκα για τη σχέση τους! Μετά από έναν επεισοδιακό προκριματικό αγώνα, που διεκόπη για αρκετή ώρα λόγω βροχής, τόσο η κυριακοπούλου όσο και η στεφανίδη ξεπέρασαν τα 4,55μ. Σε πολύ καλή κατάσταση απέδειξε ότι βρίσκεται η κατερίνα στεφανίδη, η οποία συμμετείχε στο diamond league ρώμης. «διαμαντένια» η κατερίνα στεφανίδη (photos+video). Το ασημένιο πήρε η αμερικανίδα σάντι μόρις με το ίδιο ύψος και το χάλκινο η νεοζηλανδή ελίζα μακ κάρτνεϊ με 4.80μ. Ο πολιτικός κόσμος για τον ελληνικό θρίαμβο στο άλμα επί κοντώ. Μετά από έναν συγκλονιστικό τελικό η κατερίνα στεφανίδη κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στον τελικό του επί κοντώ γυναικών των ολυμπιακών αγώνων του ρίο με 4.85μ., αφήνοντας δεύτερη την αμερικανίδα μόρις και τρίτη την απίθανη μακκάρτνεϊ από την νέα ζηλανδία. Δεύτερη η κατερίνα στεφανίδη στο continental cup.

Είναι ένας χώρος που κερδίζει την κατερίνα στεφανίδη.

Με άλμα στα 4,85, στο επί κοντώ, μπήκε στο πάνθεον της ιστορίας. Η χρυσή ολυμπιονίκης του ρίο στο άλμα επί κοντώ, κατέκτησε την πρώτη θέση με 4.85μ, επίδοση που είναι η κορυφαία φέτος στον κόσμο. Ο πολιτικός κόσμος για τον ελληνικό θρίαμβο στο άλμα επί κοντώ. Συγχαρητήριο τηλεγράφημα στην κατερίνα στεφανίδη για την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στο άλμα επί κοντώ γυναικών στο πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα. Ο αθλητισμός ενώνει και δεν χωρίζει. Τσιτσιπάς και στεφανίδη οι κορυφαίοι για το 2019. Το πρώτο μετάλλιο στο άλμα επί κοντώ. «διαμαντένια» η κατερίνα στεφανίδη (photos+video). Και αυτό επιβεβαιώθηκε χθες το βράδυ (6/9) όταν κατάφερε να γράψει ιστορία στο diamond league. Αναμφισβήτητα μιλάμε για τον κορυφαίο αγώνα της δεκαετίας στο επί κοντώ γυναικών. Νομίζω ότι από δω και πέρα αρχίζουν λίγο και δυσκολεύουν τα πράγματα και όσο πιο πολύ «καθόμαστε», τόσο πιο πολύ θα μας πάρει να επιστρέψουμε στη φυσιολογικότητα των πραγμάτων για εμάς (…) Χάλκινο μετάλλιο στο άλμα εις τριπλούν. Χρυσό μετάλλιο στο άλμα επί κοντώ.

Μετά από έναν επεισοδιακό προκριματικό αγώνα, που διεκόπη για αρκετή ώρα λόγω βροχής, τόσο η κυριακοπούλου όσο και η στεφανίδη ξεπέρασαν τα 4,55μ κατερίνα στεφανίδη. Μετά από μία δύσκολη χρονιά, η κατερίνα στεφανίδη δείχνει να βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση.

0 Response to "Κατερίνα Στεφανίδη Αλμα Επι Κοντω / ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΣΤΙΒΟΥ: ΧΡΥΣΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΔΙΔΥΜΟ ΣΤΟ ΕΠΙ ΚΟΝΤΩ ..."

Post a Comment

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel